Verzending

We zijn er trots op een van de snelste verzenders in de schoenenindustrie te zijn. De meeste bestellingen die van maandag tot en met vrijdag worden geplaatst, worden dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag verzonden. Pakketten worden verzonden met UPS Ground 5-7 dagen levering met verzekering.

Let op: levertijden kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, en we kunnen deze levertijden niet garanderen vanwege externe factoren buiten onze controle. We vragen onze klanten ook vriendelijk om een ​​telefoonnummer en e-mailadres op te geven bij het plaatsen van uw bestellingen. Dit zal enorm helpen om ervoor te zorgen dat bestellingen worden verwerkt en binnen de juiste tijd in uw handen aankomen.

Als gevolg van COVID-19 kan het zijn dat je een vertraging oploopt in een e-mailreactie, verzendtijden en retourverwerking. Zodra uw bestelling is verzonden, wordt er een e-mail met de verzendbevestiging met trackinginformatie verzonden.


Uw bestelling volgen

Er wordt een e-mail met een orderbevestiging per e-mail naar u verzonden zodra uw bestelling is geplaatst. Zodra uw bestelling is verzonden, wordt er ook een e-mail met de verzendbevestiging met trackinginformatie verzonden.

 • flight
  snelle verzending
 • card_giftcard
  speciaal cadeau
 • credit_card
  Gemakkelijk betalen
 • access_time
  30 dagen retour