wishtoplow.com is toegewijd aan het leveren van een uitzonderlijke klantervaring. We raden u aan contact met ons op te nemen bij vragen of opmerkingen voordat u uw bestelling plaatst.

Bezorging

Voor alle bestellingen variƫren de verwerkings- en verificatietijden van 1 tot 3 werkdagen voordat een bestelling wordt verzonden. Extra tijd kan nodig zijn tijdens actieperiodes en vakanties. Je ontvangt een e-mail met trackinginformatie zodra je bestelling is verzonden.

Houd er rekening mee dat we het verzendadres niet kunnen wijzigen zodra een bestelling is verzonden.

Retourneren

We accepteren uw retour graag binnen 30 dagen na de leveringsdatum voor een terugbetaling. We bieden momenteel geen omruilingen aan en dekken ook niet de kosten van retourzending.

Geretourneerde artikelen moeten in nieuwe staat zijn. We accepteren geen retourzendingen als er bewijs is dat uw aankoop buitenshuis is gedragen. Probeer sneakers op een vloerbedekking om er zeker van te zijn dat ze goed passen. De originele schoenendoos/verpakking en alle accessoires moeten samen met je aankoop worden geretourneerd. Als een artikel een beveiligingslabel bevat, mag het op geen enkele manier worden doorgesneden of geknoeid om in aanmerking te komen voor retournering.

Pak sneakers, schoenendoos en alle accessoires in de originele verzenddoos. Retourzendingen zonder de originele schoenendoos, gebruik van de schoenendoos als verzenddoos of ontbrekende accessoires worden niet geaccepteerd.

Alle artikelen die tijdens een actieperiode zijn gekocht, zijn definitieve verkoop.

Retourverzoeken moeten binnen 3 dagen na de leveringsdatum worden ingediend en item(s) moeten binnen 7 dagen na een goedgekeurd verzoek worden teruggestuurd. Artikelen die niet voldoen of buiten dit venster worden verzonden, kunnen worden geweigerd en kunnen naar u worden teruggestuurd.

Terugbetalingen

Voor de terugbetaling gebruiken we dezelfde betaalmethode die u bij de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij u anders aangeeft. We zullen wachten met terugbetaling totdat we de geretourneerde goederen hebben teruggekregen, of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggestuurd, indien dit eerder is.

We hebben sindsdien 14 dagen de tijd om uw geld terug te betalen.

Neem contact met ons op

Ons klantenserviceteam staat 7 dagen per week voor u klaar. We proberen alle vragen van klanten binnen 24 uur te beantwoorden.

E-mail: service@hxecltd.com

 • flight
  snelle verzending
 • card_giftcard
  speciaal cadeau
 • credit_card
  Gemakkelijk betalen
 • access_time
  30 dagen retour