Over Adidas

adidas is een originele, legendarische, atletische leider. In navolging van de 3 iconische strepen, zijn er 3 belangrijke redenen om adidas schoenen te kiezen: prestatie, stijl of beide. Zoals hun motto, bereid je voor om all-in te gaan. Je kunt erop vertrouwen dat ze je alle comfort, vertrouwen en kracht zullen bieden die je nodig hebt om elk doel te bereiken.

Omdat adidas-sneakers al zo lang zo populair zijn, is er een enorm erfgoed in veel van de stijlen. Sommige stijlen zijn in de loop der jaren geëvolueerd met letterlijk honderden verschillende versies die zijn vervaardigd. Sommige stijlen zoals stan smiths en superstar staan ​​elk jaar in de adidas-catalogus.

Onze missie

Onze enige missie is om consumenten overal te helpen de kracht van informatie te gebruiken om gemakkelijk goedkope echte Adidas-schoenen online te vinden en te kopen - in minder tijd en voor de beste prijs!

hier geweest
GESCHIEDENIS

Onze missie is om de beste service te leveren door de nieuwste en beste sneakers op de markt te brengen en een onvergetelijke klantervaring te creëren.

thumb_up
PRODUCT

We bieden de beste selectie van premium merken en stijlen - we leveren een relevant productassortiment dat een dynamische levensstijl combineert met onze klanten.

hier geweest
PRESENTATIE

We helpen de klant om eenvoudig door onze uitgebreide selectie te navigeren en het product te vinden dat bij hem past.

thumb_up
MENSEN

De sleutel tot het creëren van een premium ervaring zijn onze mensen. Onze focus ligt op het aannemen van mensen met een passie voor sneakers, sport en klantenservice.

hou van sporten, geniet van het leven

We verkopen hier niet alleen meer sportschoenen. Wij geloven dat een nieuw paar sneakers iemands dag, week, maand of jaar kan veranderen. We kunnen het juiste paar sneakers gebruiken om iemands levenshouding te veranderen.


 • flight
  snelle verzending
 • card_giftcard
  speciaal cadeau
 • credit_card
  Gemakkelijk betalen
 • access_time
  30 dagen retour